Hondenschool Heeze 

Het hele jaar door overdekt trainen? Dat kunnen we in Heeze
Samen met collega Marloes geef ik een puppycursus met een grotere groep zonder in te leveren op persoonlijk ruimte en aandacht. 

Samenwerken om nog meer kwaliteit te bieden..

Marloes werkt al ruim 20 jaar met honden, naast kynologisch instructeur coacht ze ook hondenprofessionals om het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. 
Zo hebben Marloes en Claire elkaar ook ontmoet. 
Al snel bleek dat ze qua training ontzettend op één lijn zaten en dezelfde ideeen hadden en daarom besloten zij de handen ineen te slaan en samen op een prachtige locatie in Heeze een toffe cursus op te zetten. 

“Na een rondje warm lopen hebben we onze draai helemaal gevonden en zijn we klaar om te gaan knallen” 

Je bent bij ons niet alleen welkom met je pup of puber. Ook voor pivélessen en gedragsondersteuning kan je bij ons terecht. We hebben beide ervaring met BAT, TTOUCH en Massage therapie en kunnen o.a hulp bieden bij uitvallen aan de lijn, hyperactiviteit, overprikkeling en angst. 

Wil je meer weten over wat wij je kunnen bieden?
Neem vrijblijvend contact met ons op via.

info@kynocoachclaire.nl
06.83.171.598
Ik heb op maandag van 10.00 – 11.00 uur telefonisch spreekuur

Een betrokken hond.

Wij zijn van mening dat we het meeste uit onze honden halen door te werken
vanuit hun eigen karakter en motivatie. We gaan daarom op zoek naar datgene waar jouw hond echt warm voor loopt. Waar gaat zijn hartje harder van kloppen en dat gebruiken we om je hond nieuwe dingen aan te leren. Onze cursussen zijn geen standaard opvoed cursussen. Je kan je hond namelijk niet tijdens 1 uurtje per week opvoeden. Opvoeden gebeurd 24/7. Wat wij je geven is een goed gevulde rugzak met kennis, begrip en tools waarmee je thuis aan de slag kan gaan. 

De oefeningen in de lessen wisselen we af met socialisering, verrijking, gehoorzaamheid, FUN, impulscontrole en hersenkrakers. We trainen met diversiteit, creativiteit en vooral heel veel lol. 

 

Overige informatie:

  • Maximaal 8 combinaties
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Gratis Ebook
  • Indoor locatie HEEZE

Startdatum

Donderdag avond 
Puppy 19.00 uur

Je kunt wekelijks instromen