Tijdens mijn stage periode op verschillende hondenscholen liep ik steeds tegen het feit aan dat sommige honden best wel wat stress ervaren tijdens een groepsles. 
Honden die gevoelig zijn voor prikkels of last hebben van de aanwezigheid van andere honden kunnen zich moeilijk concentreren en hebben daardoor minder aandacht voor de baas. 
Dit maakt het voor alle partijen knap lastig en helaas heb ik gemerkt dat de cursist uiteindelijk afhaakt. Logisch, want de gewenste resultaten worden niet behaald en vaak gaat de hond nog onrustiger mee naar huis dan hij al was. 

Dit is ook één van de redenen waarom ik een voorstander ben van 1 op 1 trainen. Op die manier kan iedereen hun aandacht bij de gegeven taak houden, bewaken we de stress drempel van de hond en kan ik, als instructeur het lesplan nog beter op jullie afstemmen. 
In principe maakt jullie achtergrond ook niet uit, want door het uitgebreide intake gesprek kan ik  jullie een gevarieerd programma aan bieden welke specifiek aangepast wordt op jullie als combinatie zodat elke les een succes wordt en jullie samen kunnen ontdekken en groeien. 

Je hond hoeft niet persé gedragsuitdagingen te laten zien, de programma's zijn door iedereen te volgen en door honden vanaf ongeveer 6 maanden. 
(honden jonger dan 6 maanden plaats ik liever in een puppy cursus behalve wanneer er een speciale reden is om het niet te doen. 

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden qua privé programma's
Privécursus van 5 weken, welke geschikt is om bijvoorbeeld de puntjes op de i te zetten, basis oefeningen aan te leren, wandelen aan een ontspannen lijn, of om een goede re-call aan te leren. 

Privécursus van 10 weken, is een volledig trainingsprogramma waarin al jullie wensen en doelen in verwerkt zijn, ter afwisseling en variatie vul ik het lesplan verder op met leuke sport en spel elementen. 

De mogelijkheden

Ik bied je op dit moment drie mogelijkheden aan.
Namelijk een kort, midden en langdurend programma.

Privécursus: 5 weken         EUR 100,00

Privécursus: 10 weken       EUR 150,00

Losse Privéles                     EUR 27,50

 

excl. kilometervergoeding & eventuele parkeerkosten


Buitenlandse Hond programma

Het Buitenlandse hond programma wordt helemaal afgestemd op de hond. We laten de hond in een veilige, gecontroleerde omgeving kennis maken met alle prikkels die ons land gewoon zijn. 
Ook komen de basis cue's, verzorgingshandelingen, bezoek dierenarts etc. aan bod. 

8 weken privé les voor EUR 145,00

 

 

excl. kilometervergoeding & eventuele parkeerkosten

 

meer informatie volgt