mijn aanbod

Voor iedere hond een geschikte cursus

Hieronder vind je verschillende cursussen en workshops. Klik op knoppen om meer informatie te krijgen van de desbetreffende cursus. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen om te bespreken welke cursus het beste bij jou en je hond past. 

Les aan huis

In enkele privélessen begeleid ik jullie in de meest voorkomende situaties. Ik help jullie door de socialisatieperiode heen en geef jullie tools om die onbreekbare band te kunnen creëren. 

Puppycursus Mierlo

Geef je pup de beste start met mijn puppycursus. Er is veel afwisseling en ruimte voor al jouw vragen. De cursus is opgebouwd uit twee delen zodat we ook het socialisatieproces meenemen naast de basis oefeningen

Basiscursus Mierlo

Er wordt gekeken naar het niveau van de cursist en daar passen we de lessen op aan.
Daarom is deze cursus is ook heel geschikt als eerste cursus voor oudere honden of honden uit het buitenland.

Puppycursus Heeze

Meld je vandaag nog aan voor deze puppycursus gegeven in mijn binnen locatie in Heeze. Samen met mijn collega Marloes hebben wij een ontzettend toffe puppycursus in elkaar gezet met nog meer persoonlijke aandacht, kennis en plezier!

Gevarieerd Gevorderd

Is een FUNCLASS gecombineerd met gehoorzaamheidsoefeningen zoals blijf, werken op afstand, hier komen met afleiding, (zelf)beheersing etc. 
Door dit af te wisselen met spelletjes en obstakel parcours is iedere les leuk!
Deze cursus is doorlopend te volgen.

Jump for Joy

Deze FUNCLASS zit helemaal vol met super leuke spelletjes en trucjes waarbij de samenwerking en het contact tussen hond en baas centraal staat. 
Je kan met iedere hond inschrijven, wel match ik de groepen op leeftijd en eventueel op fysieke gesteldheid. 

BorderCollie begeleiding

Ik ben mezelf aan het specialiseren in high drive dogs en heb vooral affiniteit met de Bordercollie en Australian Shepherd. In deze rassen heb ik me dan ook extra verdiept zodat ik jou, als eigenaar kan helpen bij ongewenst gedrag of vanaf dag 1 kan begeleiden.

The High Drive Dog

Programma lanceert in 2023

Super Neuzen

Alle neuzen verzamelen. In 2023 gaan we aan de slag met een detectie cursus! 
Nog eventjes geduld! 

Niet zeker welke cursus bij je past? Of heb je eerst nog wat vragen? Stuur me dan gerust een berichtje.