mijn aanbod

Welkom lieve puppy (eigenaar)

Gefeliciteerd met je nieuwe pup! Ik ben ontzettend blij dat je hier komt kijken want ik heb een uitgebreid aanbod voor jullie om samen een knallende start te maken. Je kunt zowel privé als voor groepslessen bij me terecht en ik kom bij je thuis of heet je welkom op mijn locatie in Mierlo. 

Puppy Coaching 

Voor veel pups kunnen de lessen op de hondenschool best overweldigend zijn. 
Met het puppy coach pakket kom ik bij jullie thuis om vanuit deze veilige haven het puppy ABC te leren. 

Puppy gym

Voor pups tussen de 8 – 12 weken. Samen leren, samen ontdekken en samen heel veel plezier hebben als voorbereiding op de puppycursus.  Ga op avontuur in mijn puppy speeltuin en leer spelenderwijs aandacht, contact en balans. 

Puppycursus

Geef je pup de beste start met mijn puppycursus. Er is veel afwisseling en ruimte voor al jouw vragen. De cursus is opgebouwd uit twee delen zodat we ook het socialisatieproces meenemen naast de basis oefeningen

Puppy Playtime

Komt jouw pup een keer bij mij spelen? 
Meld je dan snel aan. Met maximaal 3 pups op het veld, mag jouw pup komen spelen, ontdekken, ervaren en verwerken onder mijn toeziend oog.

Niet zeker voor welk aanbod je wilt gaan of wat bij je past? Of heb je eerst nog wat vragen? Stuur me een berichtje.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gebracht worden bij het toevoegen van nieuwe cursussen, workshops en events. Meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief

Even geduld graag

Bedankt voor je aanmelding!